Verenstaal

X-Clip

X-Clip VS (verenstaal) is een 100% Nederlands product met precisie ontwikkeld en vervaardigd uit verenstaal en speciaal ontwikkeld voor geveltoepassingen. 

Titel

Item content. Click the edit button to change this text.

List Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Complete oplossing

De X-Clips worden kant en klaar geleverd voor gemonteerd op aluminium profielen waardoor de afstand tussen de houten delen altijd gelijk is.

Brandvertragend

X-Clip VS is vervaardigd uit RVS verenstaal en is hét blinde bevestiging systeem voor geveltoepassingen. Tests hebben aangetoond dat de X-Clip VS voldoet aan de eisen omtrent de brandklassen zoals deze worden gesteld binnen de Europese normen.

Geveltoepassing

Steeds vaker wordt er bij het ontwerp van gevels een bewuste keuze gemaakt voor hout, zowel door aannemers als architecten maar ook door particuliere huiseigenaren zelf. X-Clip biedt naast de standaard oplossingen ook mogelijkheden op maat, voor projecten van groot tot klein. Vraag naar de mogelijkheden.

Tijdwinst

Door de snelle en eenvoudige montage met de X-Clip wordt er veel tijd bespaard; KLIK en KLAAR.

Esthetiek

Een prachtig eindresultaat waarbij er géén schroeven en of boorgaten zichtbaar zijn en er ook géén vochtophoping of inwatering ontstaat.

Duurzaam

De houten delen worden bij montage niet beschadigd doordat er niet geboord of geschroefd hoeft te worden. Daardoor een langere levensduur en een duurzame oplossing.

Vergelijk onze systemen

X-Clip VS

X-Clip POM

Min & max temperatuur

-30 tot 70 graden celsius

-30 tot 70 graden celsius

Min & max temperatuur

-30 tot 70 graden celsius

-30 tot 70 graden celsius

Min & max temperatuur

-30 tot 70 graden celsius

-30 tot 70 graden celsius

Partners

Officiele X-Clip partners

Locaties

Vind een locatie in de buurt